HTML

elbasztuk.blog.hu

Különféle értelmetlenségek, hibák bemutatása, melyeket vétünk, véthetünk. Sokszor zavaró, idegesítő dolgok, néha csak apróságok amelyek felhalmozódnak a mindennapok során. Olyan dolgok, melyek javíthatóak lennének kis odafigyeléssel.

Friss topikok

  • FöldlakóEmber: Mint pozitív példa, lehetne ragadós. Még spórolást is jelent, gyakrabban kellene ilyen jó döntések... (2009.02.01. 23:47) Pozitív példa

Linkblog

Archívum

A kezdet

2008.05.10. 00:02 :: pibu

Hali mindenki!

Hamarosan elindul a bloggom. Még csak most ismerem ki a rendszert. Ez lesz az elsőm. Minden kezdet nehéz, de remélem majd belejövök.

Elsőként szeretném leszögezni, hogy ezen blogg mindennemű politikai tartartalomtól mentes. Teljesen elhatárolódom az "Elkúrtuk" kifejezéstől is.  A  kommenteket is eszerint fogom cenzúrázni. Higgyék el, párttól függetlenül is el lehet rontani bármit.

Üdv

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elbasztuk.blog.hu/api/trackback/id/tr27462098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása